KDO SMO

O NAS

Vizano deluje s ciljem ustvarjanja in izvajanja strokovnih svetovalnih storitev za zasebni in javni sektor, da bi povečali produktivnost in učinkovitost. Sedež podjetja je v Ljubljani v Sloveniji.

Namen Vizano je ustvariti prilagodljivo strukturo za zagotavljanje specializiranih in visokokakovostnih storitev na področju trženja, organizacije poslovanja, pospeševanja podjetij (vključno s start-upi), rasti prodaje, dostopa do novih trgov.

Pri izvajanju te dejavnosti se uporabljajo vsi sodobni dosežki informacijske tehnologije in digitalizacija trženja. Imamo lastne razvojne dosežke za doseganje najvišje produktivnosti in uporabljamo tudi storitve drugih svetovnih voditeljev.

Vendar je velika primerjalna prednost Vizano, ki omogoča doseganje ne samo visokozmogljivih, temveč tudi finančnih rešitev za stranke, pa njegova poslovna povezanost na različnih področjih gospodarstva v B2B in B2C sektorjih.

Na dolgoročni poslovni poti so se na evropski in nacionalni ravni (tudi izven EU) oblikovala prijateljstva in partnerstva, ki so najboljša v vsaki specializirani temi.

To bogastvo, ki temelji na vzajemni resnosti in doslednosti, je na voljo zainteresiranim strankam.

NAŠI TALENTI

NAŠA EKIPA

Bistveni dejavnik izjemno uspešnega napredka podjetja Vizano in največja prednost je zavezanost najti najboljše kadre in razvoj človeških virov.

Vizano, zvesto tej viziji in načelom, meni, da so človeški viri gonilna sila njenih nadaljnjih uspehov in so ključni element pri doseganju strateških ciljev. Zato družba veliko vlaga v nenehno usposabljanje svojega osebja s ciljem doslednega individualnega in skupnega izboljšanja ter s tem jamstva, da je zagotavljanje storitev našim strankam vedno vodilno na trgu glede na znanje in sposobnosti.

Tako je Vizano opremljen z dobro izobraženim, visoko usposobljenim in izkušenim kadrom, ki omogoča izjemne rezultate pri zahtevnih projektih in pogodbah.

Naši standardi

POLITIKA KAKOVOSTI

Politika Vizano je uresničiti potrebe strank na najbolj ugoden način, s storitvami, ki v celoti izpolnjujejo vse ustrezne zakonodaje in notranje postopke strank.

Glavne osi naše politike kakovosti so:

01.

Skladnost s sistemom vodenja kakovosti


02.

Zadovoljstvo strank


03.

Stalno izboljševanje


Vizija

Izkoriščenost nabranega strokovnega znanja in izkušenj ter dinamike partnerstev bo družbi omogočila, da se pozitivno odzove na izzive našega časa in zagotovi strokovne, najsodobnejše rešitve, ki vodijo naravnost do točke potreb svojih kupcev.

Območja zanimanja

Storitve

Vizano deluje na številnih področjih, vključno z naslednjimi:

Marketinške storitve


Oglaševanje

Oglaševanje

PREDSTAVITVE, SESTANKE IN RAZSTAVE


Informacijska tehnologija


Poslovno svetovanje


Pospeševanje poslovanja (tudi za zagone)

Pospeševanje poslovanja (tudi za zagone)

Vstop na nove trge

Vstop na nove trge

IZDELAVA IN RAZVOJ SISTEMA PRODAJE

IZDELAVA IN RAZVOJ SISTEMA PRODAJE

Podpiramo

Neprofitne projekti

Visano podpira naslednje dejavnosti:

Zelene pobude


Izmenjava jezikov z izvornimi govorci


Podpora socialnemu kratkemu filmu


Imate kakšna vprašanja?

KONTAKTIRAJTE NAS

Address

Vizano d.o.o. matična številka: 6449867000, davčna številka: SI95205829 Stegne 3, 1000 Ljubljana, Slovenia

Phone number

+386 64 175 772

© 2013 - 2019 Vizano. Vse pravice pridržane.